Vrouwen in de Lift is een organisatie dat een duwtje in de rug geeft aan vrouwen die hun eigen geld willen verdienen. Vrouwen die momenteel zonder werk zitten, maar graag (weer) willen werken, kunnen voor advies en begeleiding terecht bij de loopbaancoaches van Vrouwen in de Lift. Het team van ervaren loopbaancoaches staat voor je klaar voor adviezen en toegang tot een relevant netwerk.

Het team stelt zich graag aan je voor:

Marijke Vos-Maan

VeraBosIk heb jarenlange ervaring in loopbaanbegeleiding van vrouwen die de stap naar betaald werk willen maken.

In de jaren ’90 van de vorige eeuw zette ik verschillende projecten op voor hoogopgeleide vrouwen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Belangrijk onderdeel van deze projecten was het regelen van een werkervaringsplaats, dankzij deze werkervaringsplaatsen vond het merendeel van de deelnemers (80%) het gewenste werk.

Mijn werkzaamheden bij de Erasmus Universiteit beëindigde ik in 2002. Ik bleef echter vergelijkbare projecten opzetten, zoals een project voor herintredende artsen in samenwerking met het ministerie van VWS en de KNMG. In 2013 startte ik een project voor vrouwen die geen recht hebben op een uitkering (Nuggers). Dit project is de basis geworden voor de helpdesk Vrouwen in de Lift. In de loop der jaren heb ik ruim 200 vrouwen begeleid bij hun zoektocht naar werk en ik hoop met deze helpdesk nog vele vrouwen te mogen helpen. Mijn voornaamste drijfveer daarbij is dat ik heb ervaren dat vrouwen vaak veel meer talenten hebben dan zij zelf denken en dat zij daar vooral gebruik van moeten maken!

06 – 22 17 62 34 | marijke@VrouwenindeLift.nl

Annet SchipperVeraBos

Ik koppel je graag aan een netwerk waar je wat aan kan hebben. We verkennen jouw persoonlijke wensen en samen proberen we deze scherp te krijgen.

Ik ben op de hoogte van wat er speelt in het Rotterdamse. Daarnaast begeleid ik een programma waarbij het mogelijk is om jou in een bestuur te plaatsen, zodat je kunt praten vanuit een organisatie. Zo kan je je netwerk vergroten.

Maatwerk is waar ik in geloof. Niets is onmogelijk!

 

 

06 – 41 05 28 38 | annet@VrouwenindeLift.nl

Imca Hurkens

VeraBos

Gun jezelf alles!

Als NOLOC erkende Loopbaanadviseur vind ik het belangrijk dat je in beweging blijft en keuzes maakt gericht op jouw kwaliteiten en talent. Samen onderzoeken we wat jouw drijfveren zijn, waar jouw hart sneller van gaat kloppen en welke keuzes je wilt maken om met jouw kwaliteiten aan de gang te gaan.

Door mijn jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen in diverse functies en situaties, kom ik snel tot de kern van jouw probleem. Samen kijken we vooral vooruit en pakken we aan wat in de weg staat van een prachtige mooie toekomst voor jou. 

In praktijk merk ik nog steeds dat veel vrouwen zichzelf te bescheiden opstellen. Ze cijferen zichzelf weg of zijn niet zichtbaar genoeg. Hierdoor benutten ze vaak de mogelijkheden niet om te worden wat zij graag willen zijn. Het is mijn drive om te zorgen dat vrouwen hun eigen talent (her)kennen, voor zichzelf opkomen en vol zelfvertrouwen hun eigen geld gaan verdienen. Gun jezelf alles!

06 – 21 47 40 74 | imca@VrouwenindeLift.nl

Wil je graag aan de slag met loopbaanbegeleiding bij één van onze coaches? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!