Deze vrouwen gingen je voor..

Wellicht ben je al dagen, weken, maanden op zoek naar een baan of bezig met de start van een eigen bedrijf. Soms is extra hulp heel gewenst. De eerste stap is gezet, je bezoekt de website van Vrouwen in de Lift. Maar wellicht ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees hieronder de ervaringen van vrouwen die dankzij de loopbaancoaches van Vrouwen in de Lift nu hun eigen geld verdienen. Ben je geïnspireerd geraakt en kun je niet wachten met starten? Neem dan snel contact met ons op.

Safa Simone: “Keuzes maken en veranderen”

Safa Simone_Vrouwen in de Lift Rotterdam_VeraBosOngeveer een half jaar geleden ben ik gestart met een traject van ‘Vrouwen in de Lift’. Ik was op zoek naar een organisatie die vrouwen vooruithelpt; herintredende moeders, hoger opgeleide vrouwen, vrouwen die vastzitten in een vicieuze cirkel van afgewezen sollicitaties. Ik zocht naar de juiste baan en de juiste balans tussen werk en privé. Wil ik nu ondernemen, werken of beide? Wat is realistisch? Met name door mijn contact met Marijke Vos-Maan werd mij een spiegel voorgehouden. (meer…)

Safa Simone_Vrouwen in de Lift Rotterdam_VeraBos

Petra: ‘Vrouwen in de Lift doet meer’

Op zoek naar ‘kruiwagens’ kwam ik, via Nicolette Keuzenkamp, bij Vrouwen in de Lift terecht. Vooral de laagdrempeligheid en het meedenken spraken mij erg aan.

(meer…)

Anke van de Bilt: ‘Netwerken werkt!’

Annet Schippers kwam ik tegen tijdens een Werkcafé Live. Na een paar vragen had ze al snel door dat ze iemand kende die mij verder kon helpen met mijn politieke interesses. Nog diezelfde week kreeg ik de contactgegevens van Marijke Vos Maan, waarmee ik een afspraak maakte.

(meer…)

Jill: ‘Proberen is leren’

“Mijn succesverhaal begon, doordat Annet nam me mee naar verschillende plekken om te overwegen of dit iets voor mij was. Bij enkele daarvan ben ik vrijwilligerswerk gaan doen om te bekijken of ik daar verder mee wilde.”

(meer…)

Ilse Weg: ‘Een heel nieuw beroep’

“Omdat ik voor mijn beroep een lastige keuze moest maken ging ik afgelopen zomer naar Vrouwen in de Lift. De kennismaking was heel open en Imca nam rustig de tijd voor me. Dat vond ik erg prettig.

(meer…)

Rosie Chauthi: ‘Veel geleerd van Vrouwen in de Lift’

“Mijn ervaring met jullie is heel positief! Ik leerde mezelf presenteren en kreeg veel goede tips en adviezen. Ook de workshops vond ik zeer leerzaam. Kortom veel geleerd!”

Rosie Chauthi

Saskia: ‘Een donderwolk bij heldere hemel’

“Na ruim 38 jaar werken sta ik op straat. Voor het eerst werkloos! En nu? Inschrijven bij het UWV en WW aanvragen. En dan? Solliciteren: CV maken, sollicitatiebrieven schrijven en netwerken. Maar hoe doe je dat eigenlijk?

(meer…)

Saskia: ‘Goede inzichten en inspirerende workshops’

“Marijke, ik wil jou en al je collega’s hartelijk bedanken voor de fijne gesprekken die ik met jullie had en voor al jullie handige tips en adviezen. Ze hebben mij goede inzichten gegeven bij het vinden van een baan. Ook de zeer inspirerende workshops bij Werkcafé Life hebben daaraan bijgedragen.”

Saskia 

Monique Benthin: ‘Persoonlijk contact’

Het viel niet mee om me na 15 jaar opnieuw op de arbeidsmarkt te oriënteren als 50-jarige vrouw. Ik miste met name het persoonlijke contact zoals ik dat van vroeger gewend was. 

(meer…)