Vrouwen in de Lift doet meer

Op zoek naar “kruiwagens” kwam ik, via Nicolette Keuzenkamp bij Vrouwen in de Lift terecht. Het laagdrempelige en meedenkende dat is wat mij aansprak. Achteraf gezien kwam Vrouwen in de Lift op het goede moment in mijn leven. Een paar weken later overleed mijn vader, mijn hoofd stond echt niet naar sollicitatie-activiteiten. Toch ben ik naar iedere afspraak gegaan en heb ik alle goede raad niet naast me neergelegd.

Aan Imca Hurkens kon ik mijn verhaal kwijt en ze inspireerde me weer. Drie maanden na het overlijden van mijn vader was ik moe en zat ik niet lekker in mijn vel. Imca gebruikte ik als de zogenaamde stok achter de deur. Voor iedere volgende afspraak moest ik mijn best hebben gedaan om werk te vinden.

Het resultaat was dat ik er een goed gevoel van kreeg en het begon zijn vruchten af te werpen. Het allereerste sollicitatiegesprek verliep goed, maar viel de keuze niet op mij. Aan het einde van de dag van het tweede sollicitatiegesprek, kreeg ik te horen dat ik was aangenomen.

Mijn insteek was om gebruik te maken van het netwerk van Vrouwen in de Lift, maar ze hebben me ook door een moeilijke tijd heen geholpen.

Petra